Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

søndag den 22. august 2010

Vinder af Dansk 2 Star

Med afviklingen af Watski 2 Star var den sidste sejlads i årets serie også afsluttet. Det betyder at vi har en vinder. Det blev unægtelig mere spændende end de fleste af os havde troet, idet det længe havde ligget i kortene at brødrene Ibsen ville vinde, da de har sejlet utrolig flot og stabilt gennem sæsonen. Tina med Michael Andersen og Preben Christiansen, der var nærmest til at true dem gik på grund og Jan B Hansen assisterede, hvorved de begge udgik. Det åbnede det hele en del og med få minutters respit blev årets vinder af Dansk 2 Star Jann Klausen og Brian Andersen i Tian. Et stort til lykke med sejren. Brødrene Ibsen kom a´point, så det måtte afgøres med, hvem havde flest første pladser, så også et stort til lykke til jer. På tredje pladsen kommer nu måske lidt uventet Jens Erik Thage i Ca Va også et til lykke her.

Resultatliste efter 3 sejladser
Tian: 4.pl, 2.pl, 1.pl. samlet 7 point
X-Dream: 2.pl, 3pl, 2.pl, samlet 7 point
Ca Va: 3. pl, 5.pl, 3.pl, samlet 11 point
Tina: 1.pl, 4.pl, udgået, samlet 12 point
Susanne: 6.pl, 1.pl, udgået, samlet 14 point
Raske Rapida: 5.pl, 6.pl, ikke startet, 20 point

Medtaget er kun både, der har været tilmeldt til alle 3 sejladser.

Til næste år vil vi igen lave en rangliste, den kommer til at bestå af i alt 4 sejladser med mulighed for at fratrække en. Sejladserne er valgt ud fra flere kriterier, kvalitet herunder deltagerantal, men også geografisk placering, da det er tidkrævende at få bådene sejlet rundt, selv om Danmark er lille. Så sejladserne til næste år bliver igen Classic Fyn Rundt, AFI Marine 2 Star fra Århus, Hesselø Rundt fra Helsingør og igen afslutningsvis Watski 2 Star fra Helsingør i samarbejde med KDY.

Der kan argumenteres for at de to sidste sejladser minder meget om hinanden, men farvandet nord for Sjælland er vel bare det lettest tilgængelig for de fleste.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar