Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

lørdag den 19. juni 2010

Foreløbig rangliste

Efter afviklingen af de 2 første sejladser i årets rangliste ser resultatet ud som følger for dem der har deltaget i begge og er medlem af klubben.

Nr 1 Allan og Dan Ibsen i X-dream
Nr 2 Michael Andersen og Preben Christiansen i Tina a point med Jann Klausen i Tian
Nr 4 Jan Hansen i Susanne
Nr 5 Jens Erik Tage i Ca Va
Nr 6 Carsten Barlebo og Birgitte Søgaard i Raske Rapida

Specialklubber DS hjemmeside

Så er vi med som specialklub på DS hjemmeside. Send mig en email, hvis I har noget vi bør gøre andre opmærksom på, fx kapsejladsresultater eller andet af interesse.

mandag den 14. juni 2010

AFI Marine Two Star


I week-enden 12-13 juni afholdt Århus Sejlklub, AFI Marine Two Star, der som bekendt indgår i vores samlede rangliste for i år.


Sejladsen går fra Århus Havn nord om Samsø til Ballen på dag 1, næste etape på dag 2 går fra Ballen til Århus Havn syd om Samsø, en sejlads på godt 60 mil.


Sejladsen blev afholdt under meget friske omstændigheder. Lørdag blev der målt op til 18 m/s fra vest, der gav et godt spilerben fra Århus havn ud til Nordspidsen af Samsø. Bådene var startet med omvendt handikap, så folkebådene havde fået et forspring på 2-2.5 timer på de sidste både. Så lang snor skal man ikke give dem. Det betød selvsagt at de var i mål længe før resten og tog naturligvis overaltsejren på både første og anden etape. 2. etape var kryds i 14m/s dog aftagende, men alligevel friskere end flere både kunne klare.


Sejladsen bød på en del haveri, 2 både brækkede masten og en del sejl blev beskadiet. Tina måtte vinke farvel til deres spiler efter den var endt i vandet.


Efter ankomsten til Ballen, var der øl og sodavand på kajen. Alle havde meget at berette, så snakken gik lystigt i læ for vinden. Om aftenen var der en meget fin middag severet på restaurant Dokken, samme restaurant havde næsten morgen dækket op til morgenmad.


Et fantastisk godt arrangement, hvor søsikkerheden var tilgodeset, idet sejladsen blev fulgt af 3 større motorbåde, der kunne yde de nødstedte assistance.
Flere detaljer, billeder og fuld resultatliste kan findes på http://aarhus2star.dk