Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

lørdag den 27. august 2011

Generalforsamling 2011

Et kort referat af generalfosamlingen, som blev afholdt lørdag d. 20 august i Helsingør.
Det blev besluttet at Mesterskabsserien til næste år 2012 vil bestå af følgende sejladser: Classic Fyn Rundt, AFI Marine Århus 2 Star og Watski 2 Star, da alle disse 3 sejladser har vist sig stabilt at have mange deltagere og kvaliteten af arrangementerne er helt i top.

På grund af den store administration omkring vedligeholdelsen af medlemslister, blev det besluttet, at alle der deltager i disse sejladser kan indgå i Mesterskabsserien. Vi vil forsøge at finde et par sponsorer, så vi fortsat kan uddele præmier.

Der vil også fortsat være en total rangliste i hvilken alle 2 Star Sejladser i Danmark indgår. Når man kigger på den norske bliver man lidt imponeret, da ca 300 sejlere er registreret på den, men mon ikke vi kan opnå det samme.

Vi vil fortsat arbejde for at støtte klubberne i deres arbejde for at få flere ud at sejle 2 Star ved fx at være behjælpelig med oplysning via nyhedsbreve, koordineringsopgaver etc. Email lister fra sejladserne vil blive benyttet.

søndag den 21. august 2011

Dansk 2 Star Mesterskab 2011

Så blev årets 4 sejladser afviklet (Classic Fyn Rundt, AFI Marine Aarhus 2 Star, Hesselø Rundt og Watski 2 Star). Sejladserne har været afviklet under meget forskellige vindforhold. Startende med næsten ingen vind under Fyn Rundt og afsluttende med kuling under Watski 2 Star. Alle sejladserne har været godt besøgt og meget professionelt afholdt af de respektive klubber. Ikke mindst under Watski 2 Star blev arrangørerne udfordret. Her besluttede man at flytte banen til en bane til Sundet, noget alle sejlerne satte stor pris på da, der var vind af kulingstyrke. Igen i år blev det en meget tæt kamp og først efter sidste sejlads kunne det afgøres til Allan og Dan Ibsens fordel, idet de vandt foran Jens Erik Thage med kun få points forspring. Et stort til lykke til begge både, der gennem hele sæsonen har sejlet fremragende.