Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

tirsdag den 5. juni 2012

Flere tilmeldte end tidligere år

Det er dejligt at se, at mesterskabsserien trækker mange nye til. Det betyder, at Fyn Rundt i år sætter rekort, hvilket AFI Marine 2 Star også tegner til. Der er nu kun få dage til Fyn Rundt. Vejret tegner lidt vådt, men til gengæld ser vinden ud til at være helt perfekt, og det sammen med en nat temperatur på op mod 15 grader, så kan man vist ikke ønske sig det bedre på vores breddegrader. Ej heller set i lyset af en historisk aflysning af en anden Fyn Rundt sidste weekend. Her giver Kerteminde optimale startbetingelser.
Vi ses om et par dage.

Dragør 2 Star


Dragør Sejlklub og Scandinavian Yacht Center gennemførte lørdag den 12. maj Dragør 2Star Saltholm rundt med start ud fra Dragør.Med 18 tilmeldte både var der fra start stor opbakning om kapsejladsen som bliver gentaget i 2013. De 22 sømil rundt om Saltholm er en overkommelig tur for både dem der vil kapsejle og dem som sejler tursejlads.Starten på årets Dragør 2Star blev planmæssigt skudt i gang kl. 11. Der var frisk vind på omkring 15 m/sek og en del mere i pustene fra nordvest, så det blev en hurtig tur rundt med Saltholm om styrbord. Flere deltagere havde også udfordringer med 4 knobs strøm og de stejle søer nord og syd for Øresundsbroen. En del deltagere valgte at blive inde grundet det hårde vejr.Hurtigste båd, Esmaralda (Luffe 4004) brugte kun 3 timer og 32 minutter til at tilbagelægge strækningen på 22 sømil og sidste båd var i mål 40 minutter senere.Resultater:

Løb 1 Vinder - Per Vilmar i Esmaralda (Luffe 4004)

Løb 2 Vinder – Anders Vognsen i Dopff (S-30)

Løb 3 Vinder – Henrik Thomsen i Erna Margrethe (Knarr)

Løb 4 Vinder – Michael Nielsen i Martha (Nordisk Familiebåd)Overaltvinder blev Henrik Thomsen i Erna Margrethe (Knarr) og modtog en nyindstiftet vandrepokal, som hvert år vil blive uddelt til overaltvinderen af Dragør 2Star. Vandrepokalen er skænket af 2 nye æresmedlemmer af Dragør Sejlklub Rolf Ertner og Christian Aagard.Vi glæder os nu til Dragør 2Star 2013.Dragør Sejlklub

Kapsejladsudvalget.