Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

lørdag den 7. juli 2012

Nu også på facebook

Efter det fine forår med rigtig mange deltagere i 2 Star Sejladserne, har Henrik Jørgensen meldt sig og givet Dansk 2 Star noget af en saltvandsinsprøjtning. Vi fik sidste år mulighed for at benytte det norske udregningssystem for vores rangliste, men nu har Henrik opdateret det sammen med Jens så vi har helt vores eget, der er tilpasset vores sejladser. Vi må prøve sammen med klubberne at arbejde på løbssammensætningen, men det er næppe svært nu hvor problemerne er identificeret og vi kan komme med konkrete oplæg.

Som om det ikke var nok, har Henrik også lavet en facebook gruppe, som jeg vil tilskønne alle med interesse for 2 Star sejlads til at blive medlem af. Her har vi fået et professionelt forum, for diskussion, men også for deling af viden og oplevelser. På facebook siden ligger vores rangliste, som løbende opdateres af Jens.

Linket er Dansk2Star

Det betyder at vi skulle være godt rustet til et spændende efterår med mange 2 Star Sejladser. Watski 2 Star er d. 17. august og her er vi for første år langt fra loftet på tilmeldte, men det kan nås endnu. Årets mestre vil blive kåret ved den afsluttende middag og som sidste år er der stor spænding om udfaldet.

Blogen vil bestå, som informationsforum og med link til en række grupper af interesse for 2 Star Sejlads.

onsdag den 4. juli 2012

Status 2Star mesterskab m.v.

Efter at 2 af de tællende sejladser er afviklet, er det tid at gøre status og komme med en foreløbig stilling i det danske 2Star mesterskab.
Stillingen er som følger :

Nr.          Skipper           Point

1.      Morten Galskov    134
2.      Henrik Jørgensen   126
3.      Stig Wittrup           113
4.      Niels Ditmar            98

Vi vil indtil videre ikke gøre listen længere men vi arbejder på højtryk for at indføre et digitalt system som vil gøre det lettere at få flere med, både på mesterskabslisten og ranglisten.

Det er glædeligt at se at niveauet både kvantitativt og kvalitativt er steget markant fra de foregående år.
De 2 første af de store, Classic Fyn Rundt og Afi Århus2Star har haft deltagelse af et bredt udsnit af gode sejlere som har deltaget i begge løb, hvilket ikke er set før, og samtidig er deltagerantallet totalt set vokset i begge sejladser.
Indtil videre kniber det lidt med tilmeldingen til Watski2Star - mon folk er blevet trætte af "pitstop" efter at have prøvet sidste års udmærkede setup med 2 etaper over 2 dage!?