Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

søndag den 30. maj 2010

Rangliste Algoritme

Vi nærmer os nu med hastige skridt det første stævne i vores første rangliste. Gennem vinteren har der været mulhed for at diskutere, hvordan vi skal udregne en samlet vinder. Som exempel har været givet den norske rangliste, som unægtelig er meget kompliceret. Jeg har modtaget en del ideer, og konklusionen er, at vi ønsker det her så enkelt som muligt. Det attraktive ved short-handed sejlads er det enkle, den rene vare, så derfor skal ranglisten også være enkel. Den vil derfor blive udarbejdet baseret på placeringerne i de enkelt sejladser og der vil ikke være nogen vægtning.

Løbssammensætning er noget vi skal have diskuteret, så vi kan rådgive klubberne i de kommende år, og lige nu er vi ved at se på DH reglen om bådene skal have eller kan få andre mål, når de bruges til double-handed sejlads.

Lad os få nogle erfaringer i år også med henblik på om vi ønsker en sponsor for vores serie, så skal vi nemlig have ret gennemskuelige placeringer i den samlede rangliste.

På fredag går det løs med den første sejlads i ranglisten, men flere klubber har allerede afviklet gode double-handed sejladser. Tror Vedbæk og Frederikshavn var de første i år med d. 8. maj.