Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

lørdag den 7. juli 2012

Nu også på facebook

Efter det fine forår med rigtig mange deltagere i 2 Star Sejladserne, har Henrik Jørgensen meldt sig og givet Dansk 2 Star noget af en saltvandsinsprøjtning. Vi fik sidste år mulighed for at benytte det norske udregningssystem for vores rangliste, men nu har Henrik opdateret det sammen med Jens så vi har helt vores eget, der er tilpasset vores sejladser. Vi må prøve sammen med klubberne at arbejde på løbssammensætningen, men det er næppe svært nu hvor problemerne er identificeret og vi kan komme med konkrete oplæg.

Som om det ikke var nok, har Henrik også lavet en facebook gruppe, som jeg vil tilskønne alle med interesse for 2 Star sejlads til at blive medlem af. Her har vi fået et professionelt forum, for diskussion, men også for deling af viden og oplevelser. På facebook siden ligger vores rangliste, som løbende opdateres af Jens.

Linket er Dansk2Star

Det betyder at vi skulle være godt rustet til et spændende efterår med mange 2 Star Sejladser. Watski 2 Star er d. 17. august og her er vi for første år langt fra loftet på tilmeldte, men det kan nås endnu. Årets mestre vil blive kåret ved den afsluttende middag og som sidste år er der stor spænding om udfaldet.

Blogen vil bestå, som informationsforum og med link til en række grupper af interesse for 2 Star Sejlads.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar