Kontaktpersoner


Birgitte Søgaard birgitte.soegaard@live.dk

Spørgsmål og ideer samt kontakt for facebook medlemHenrik V. Jørgensen henrikvj@outlook.com

Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlemDansk 2 Star Mestre 2012

Dansk 2 Star Mestre 2012
Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Dansk 2 Star Mestre 2011
Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

lørdag den 7. januar 2012

Sæsonen 2012

Denne vinter kan man glæde sig over, at der ikke er den store forskel mellem den og vejret sommeren 2011. For os der stadig har båden i vandet giver det nogle dejlige muligheder. Tror dog vi alle ser frem til at dagene igen bliver lidt længere.

Datoerne for denne sæsons mesterskabsserie er nu tilgængelig, og jeg vil gerne benytte lejlighede til at takke klubberne for, at vi i år har optimale datoer.

Vi starter ud med Fyn Rundt fra Kerteminde, der jo uden tvivl er seriens smukkeste tur. Den er krævende, fordi Fyn Rundt er svær at sejle optimalt, men alle kan klare at sejle turen. Dels er det lyst næsten hele døgnet, og mulighederne for at komme hurtigt i havn om havari skulle opstå er også optimale. Oven i det sejles der i noget af det mest beskyttede farvand vi har, så ingen grund til ikke at få denne skønne oplevelse.

Ugen efter går det løs i Århus med en tur til Ballen og retur efter en god middag og en nats søvn. En relativ kort tur med samværd og hygge i højsæde.

Der sluttes af med seriens nok mest krævende tur i august, hvor der sejles en længere rundtur nord for Sjælland med start og mål i Helsingør og et korte pitstop i Hundested.

Håber vi i år har rigtig mange, der vil deltage i alle 3 sejladser, hvilket unægteligt øger spændingen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar