Rangliste og kapsejladser samt kontakt for facebook medlem

Dansk 2 Star Mestre 2012

Ken Lauritzen og Morten Galskov

Dansk 2 Star Mestre 2011

Allan og Dan Ibsen blev årets vindere af Dansk 2 Star Mesterskab. De sejler i XDream.

søndag den 6. juni 2010

Classic Fyn Rundt

Så blev årets første rangliste stævne sejlet. Det var som bekendt Classic Fyn Rundt. Deltagerantallet stiger støt år til år og i år var der 23 tilmeldte. Peter Boldsen repræsenterede flerskrogsbådene. Håber du kan lokke flere med til næste år.

Sejladsen blev sejlet under meget fine vejrmæssige forhold, med de traditionelle opsamlinger af større eller mindre karakter. Vinder var ikke på noget tidspunkt over 5 m/s, omvendt var der få perioder helt uden vind og de var i de fleste tilfælde ikke særlig langvarige. Dog kom hovedparten af feltet først ind lørdag aften.

Den samlede resultatliste kan læses på Kerteminde Sejlklubs hjemme side på følgende link http://www.c-f-r.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=12&lang=da

Det bør dog bemærkes at vi i double-hand løbet har opnået bemærkelsesværdigt fine over alt placeringer og her vil jeg fremhæve Tina sejlet af Michael og Preben i X562, der ligger nummer 1 overalt og har vundet deres løb samt Xdream sejlet af Allan og Dan Ibsen i X 362 Sport, der ligger nummer 2 overalt og selvfølgelig har vundet deres løb.